O meni

_MG_8612
Moje ime je Mirjana Ljubović živim u Novom Sadu već 12 godina, manje-više. Poreklom sam iz Titela i time se dičim.
Završila sam (do sada) Višu poslovnu školu u Novom Sadu smer Spoljna i unutrašnja trgovina, kao i Fakultet tehničkih nauka smer Investicije na departmanu za Inženjerski menadžment osnovne i master studije, isto u Novom Sadu.
Još od malih nogu sam počela da se interesujem za novac, trgovinu i finasije, uz roditelje koji su se time bavili, te je i školovanje u ovom smeru bilo posledica interesovanja. Tata je prenosio ljubav prema trgovini, a mama ljubav prema kuhinji.
Tokom školovanja sam koristila sve prilike da radim što više različitih stvari da bih pronašla ono što me zaista zanima, upoznala što više različitih ljudi jer svaka osoba ostavi neki svoj trag. Tako imala priliku da budem sastavni deo udruženja osoba sa invaliditetom u Titelu kao projektni menadžer i  pomognem u realizaciji projekata koji su za cilj imali poboljšanje kvaliteta života OSI u ruralnim sredinama. Volonterski sam radila na realizovanju  konferencije BlogOpen u više navrata, te stekla dragocena znanja iz oblasti on-line poslovanja. Tokom studiranja radila sam u Marketing timu Fakulteta tehničkih nauka i par godina pisala volonterski za Ravnica.info. Na moju veliku sreću tokom studiranja sam radila u Frikomu što je za mene predstavljalo poseban izazov jer je posao bio u oblasti ljudskih resursa, oblast u kojoj nisam imala nikakva prethodna znanja. Do kraja 2013.  godine radila sam kao menadžer u knjižarama Serendipiti. Posao koji je omogućio mojoj ljubavi prema knjigama da procveta. U međuvremenu završila i knjigovodstveni kurs sa praktičnom primenom da bih se još bolje snašla u zavrzlamama zvane papirologija. Danas radim za firmu Illi group kao referent za javne nabavke.
2013. godine sam uspela da se upišem na master studije Međunarodne ekonomije fakulteta Paris Est u Parizu, Francuka, ali ne i da odem, što ne znači da jednog dana neću. Želja za nastavkom školovanja u pravcu ekonomije, preciznije finansija je i dalje prisutna i čeka sledeći pogodan momenat za ostvarenje. Osim profesionalne orjentacije, moje za sada neostavrene želje su da objavim knjigu i da jednog dana živim na moru, gde ću imati jedan mali srdačan restorančić.
Volim da učim, da menjam svoj svet, pomeram granice i koračam van granica zone komfora.
Moja životne devize su: Ne postoji problem, samo prilika i Za sve dobro je potrebno strpljenje.
Moj mali svet ulepšavaju za sada brdo prisvojene dečurlije (sestričine, kumice, kumić, drugari i drugarke) , muž od milja zvani Mrgud, prijatelji, porodica i brdo životinjica.
Tu je naravno i kuhinja te ljubav prema istoj koja podstiče na razne čarolije i po neki opečeni prst, ali i materijal za ovaj blog koji čitate. Za drugi deo tekstova koji se nalaze ovde je zadužena prirodna radoznalost i ljubav ka putovanjima.
Zbog ovih lepih stvari nastao je i moj blog.
Želim da sa vama podelim hranu koju vredi probati, knjige koje smatram da vredi pročitati, mesta koja vredi obići.
Nadam se da ćete uživati u čitanju tekstova onoliko koliko ja uživam dok ih pišem.

Za sve vaše predloge, sugestije i pitanja stojim vam na raspolaganju:

mail: djurovski83@gmail.com
skype: mirjanadjuricic83
facebook:Mirjana Đuričić Ljubović
twitter:djurovskiM

For all suggestions and questions, you can contanct me :

mail: djurovski83@gmail.com
skype: mirjanadjuricic83
facebook:Mirjana Đuricic Ljubovic
twitter:djurovskiM

Leave a Reply